Hvad er æteriske olier?

PRIMAVERAS 100 % naturlige æteriske olier er små energipakker fulde af koncentreret plantekraft. I de små vidunderdråber gemmer der sig et helt lille husapotek fra naturen, som virker holistisk ind på både krop, sind og ånd.

SÅDAN BRUGER DU ÆTERISKE OLIER

En dejlig duft løfter stemningen og fremmer trivslen. Man bør ikke kun designe sine op- holdsrum med farver og former, men også med passende dufte. Og det skal naturligvis være naturlige og økologiske, æteriske olier – og ikke kunstige parfumer. PRIMAVERA tilbyder mange forskellige måder at få de naturlige dufte ud i luften. Der er både duftsten, elektriske diffuse- re  og rumsprays.

AROMAPLEJE

Styrk din velvære med æteriske olier. I mange dagligdags udfordringer og stress-situationer kan de duftende plante-olier hjælpe og øge trivslen.

HUDPLEJE

Hvis man blander de æteriske olier i økologiske plejeolier og masserer dem blidt ind i huden, kan de æteriske olier fuldt ud udfolde deres naturlige, hudplejende egenskaber. Du kan let blande din egen velvære massageolie med dine egne yndlingsdufte.

REN ANVENDELSE

Normalt skal de æteriske olier fortyndes i en basisolie, før man kan anvende dem på huden. Der er disse få undtagelser: Den æteriske olie fra ægte lavendel (Lavandula angustifolia) kan påføres ufortyndet på meget små områder af huden. De æteriske olier Pebermynte og Tea- Tree kan også anvendes ufortyndet på huden i ganske små mængder. På flaskerne med PRIMAVERAS æteriske olier kan du læse doseringsanbefalingerne for den pågældende olie. 

BAD

Et aromaterapibad er godt for både huden og de andre sanser. Før du tilsætter æteriske olier til badevandet, skal du emulgere dem i f.eks. lidt fløde/honning eller de kan blandes i havsalt. Dette for at være sikker på, at olierne bliver helt opløst i badevandet og ikke bare ligger som små dråber på overfladen. Du kan bruge forskellige kombinationer af æteriske olier efter dit humør eller behov.

page5image2139165024 page5image2139165312