Angst / Stress Kit

Jeg er glad og stolt over mit samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke streg vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

Disse krystaller er særligt udvalgt til dig, som døjer med angst, stress eller depression. Krystallerne give dig kærlig energi, styrke og ro i din proces.

Blonde Agat

Giver dig ro og hjælper dig med at stå trygt i dig selv. Den mindsker stress og sender dig en masse positive vibes.

Ametyst

Udsender beroligende og trygge energier, som giver dig klarhed og bedre hjælper dig med bedre at forstå din egen tilstand. Ametyst støtter dig i en god og tryg nattesøvn, da den beskytter mod mareridt. Den dæmper desuden følelsen ad angst.

Lepidolit

Er en fantastisk krystal for ro og støtte. Den udsender en tryg energi, der reducerer stress og angst. Lepidolit støtter dig i, at du gør dit bedste og at det hele nok skal gå. Den bringer ro og masser af selvkærlighed

Sodalit

Styrker din selvtillid, giver dig mental styrke og overblik til at klare de fleste situationer. Den hjælper mod søvnløshed samt støtter dig i at komme helt ned i den dybe søvn.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.