Koncentration Kit

Jeg er glad og stolt over mit samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke streg vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

Disse vidunderlige krystaller styrker din koncentration og hjælper med at holde fokus i situationer, hvor du føler dig presset eller usikker.

Du modtager krystaller i samme størrelse og kvalitet, men ikke præcist dem som er på billedet.

Regnbue Fluorit

Øger din koncentration og din indlæringsevne. Den hjælper på selvudfoldelse og styrker dine kreative og kommunikative evner.

Tigerøje

Her er tale om en rigtig power krystal. Den styrker dig til at handle og guider der dermed mod dine mål. Derudover styrker den din koncentration og dit fokus, så du har fuld opmærksomhed på præcis det, du ønsker at skabe.

Ametrin

Denne powerfulde kombination af Ametyst og Citrin giver dig det bedste fra begge krystaller; den kraftfulde manifestationsenergi fra Citrin samt den milde og healende energi fra Ametyst. Ametrin styrker dit overblik og din koncentration i situationer, hvor du kan være mentalt presset.

Grøn Aventurin

Styrker dig i alle livets aspekter, uanset om du står overfor vigtige opgave på jobbet, eller skal præstere til en eksamen. Den giver dig selvtillid overskud.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.