Krystal Julekalender ‘Merry Crystals’

I år har vi gentaget succesen med den smukke krystal julekalender, designet i samarbejde med dygtige Annemette Voss. Igen i år er den gennemarbejdet til mindste detalje.

Julekalenderen består af en kraftig FSC Certificeret æske med lak kachering og indeholder 24 små æsker, som alle er udsmykket med de eventyrlige akvarel iskrystaller og et tal med dagens ‘låge’. I alle 24 æsker gemmer der sig en vidunderlig håndplukket krystal. Alle kalendere indeholder de samme krystaller på de samme dage, men ikke to krystaller er nøjagtig ens, men alle er helt vidunderlige, magiske og ganske særligt udvalgt.

For os er bæredygtighed vigtigt når vi sætter produkter i verden. Vi ønsker ikke at bidrage til overforbrug og til at tilføre verden mere affald end højst nødvendigt. Derfor er Æsken designet så den kan genbruges. Enten som en smuk æske til opbevaring, eller til næste års slik eller legetøjsjulekalender. Når båndet og det runde papskilt er taget af, er æsken helt plain og kun prydet af de smukke akvarel illustrationer. De små æsker kan sagtens åbnes og lukkes flere gange, uden at gå i stykker.

Vi sender kalenderen ud fra slut oktober. Vi trækker naturligvis først pengene når kalenderen er afsendt. 

Indhold: Mix af polerede, klynger og rå krystaller inkl. beskrivelse af dagens krystal

Vægt: ca. 850 – 900 g. (krystaller uden pap)

Værdi: ca. 1000,-

Kalenderen er produceret i Europa og pakket med kærlighed i Danmark. Alle krystaller er nøje sorteret og særligt udvalgt til dig.

 

 

 

499,00  kr.

Ikke på lager