Personliglederskab – Intuitive talenergikort

Æstetisk smukke energikort med kærlige og ærlige påmindelser, med intention om at du får mulighed for at lære at navigere bedre i denne verden, som den du er. Du vil få en dybere forståelse for hvor fantastisk et potentiale du har og mindes om hvilke personlige styrker du har, så du kan blive en endnu bedre version af dig selv. Inderst inde ved vi godt hvad der skal til, men i vores travle liv kan vi meget hurtigt komme til at glemme det. Og af forskellige årsager, kan vi have tillært os egenskaber  som dybest set ikke er vores egne. Med disse kort for du muligheden for at bruge numerologien, som et personligt værktøj til at tage lederskab i dit eget liv.

Numerologi handler om meget mere end bare navne, og er en ældgammel viden som går flere tusinde år tilbage. Numerologi knytter universets planeter til tallene, alle bogstaver er knyttet til tal – og vi er alle hver især knyttet til tal, fordi vi har en særlig fødselsdato – og i denne dato er der virkelig meget læring at hente. Tager vi lederskab for os selv, er det nemlig en meget nemmere og mere lystbetonet livsvej vi går i møde. Kortene er spækket med kærlige remindere og har tilknyttet en smuk bog, der helt konkret giver dig tallenes (solen, månen og planeternes) løsningsforslag.

Kortene kan enten bruges intuitivt eller du kan følge de kortoplæg der forklares i bogen. Det kræver ingen forhåndsviden om numerologi for at kunne bruge kortene, for guidebogen viser vej og din intention vil styre resten.

Skabt i kærlighed af Ida Malelo.

359,00  kr.

Ikke på lager