Stjernetegnskit Fisken

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke stjernetegn vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

19. februar – 20. marts

Fisken er blød og sensitiv. Fisken er romantiker, intellektuel, kreativ og har en god og livlig fantasi. Fisken lever oftest spontant og tager helst en dag ad gangen, uden for meget planlægning.

Regnbue Fluorit

Vil styrke dine kommunikative evner og åbne for din kreativitet. Den vil beskytte fysisk og psykisk og hjælpe dig til at komme helt ned i dybden og få renset ud.

Akvamarin

Den ultimative krystal til Fisken. Den matcher din energi meget tæt og understøtter dig i alt hvad du gør. Den giver dig en beroligende energi der afbalancerer din følsomhed.

Ametyst

Denne sten er Fiskens fødselssten. Den vil understøtte din spiritualitet og intuition og hjælpe dig med at lande i dit sande, oprindelige selv.

Blonde Agat

Vil bringe ro og positivitet til dig, samt hjælpe dig med at stå stærkt i dig selv. Dens milde og rolige energier vil berolige dit system og hjælpe dig mod stress og angst.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.