Stjernetegnskit Jomfruen

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke stjernetegn vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

23. august – 22. september

Jomfruen er et ordensmenneske og altid meget velforberedt. Jomfruen kan godt miste overblikket men har altid styr på detaljerne og har en god logisk sans. Jomfruen ønsker at der er pænt og rent omkring sig og er ikke bange for at tage hænderne op ad lommen og tage fat i arbejde, hvis der er brug for det. Jomfruen er forsigtig, realistisk og tager sjældent initiativer, men er altid til at stole på.

Amazonit

Støtter dig i at balancere dine energier og jordforbindelse. Den støtter dig i at stå fast i dig selv og vil minde dig om, at du er stærk. Den tiltrækker positiv energi og vil hjælpe dig til at leve et liv med mere balance.

Lapis Lazuli

Støtter dig i at finde din indre styrke frem. Den vil støtte dig i at være tro mod dig selv og blive bedre til at få realiseret dine indre drømme på din helt egen måde.

Rosakvarts

Booster dig med masser af kærlighed og vil påminde dig om, at du fortjener ubegrænset kærlighed fra både dig selv og andre. Du vil hjælpes til en dybere følelse af taknemmelighed for det, du har omkring dig.

Ametyst

Hjælper dig med bedre at forstå og accepterer andres meninger, som du alligevel ikke kan ændre på. Den vil give dig en rolig og beroligende energi og give dig en følelse af velvære og glæde. Den hjælper med at fjerne negativ energi omkring dig.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.