Stjernetegnskit Krebsen

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke stjernetegn vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

22. juni – 22. juli

Krebsen er et sensitivt og følsomt menneske, som på overfladen godt kan virke en anelse reserveret – men når man kommer tæt på krebsen, oplever man dens store omsorgsgen. Krebsen er et sandt familiemenneske, som værdsætter højtider og traditioner. Krebsen føler sig bedst tilpas i vante og trygge omgivelser.

Regnbue Månesten

Dens stærke forbindelse til månen, vil påvirke dine kræfter, intuition og transformation, samt berolige din følelsesmæssige tilstand. Den vil hjælpe dig med at kunne følge med og balancere i livet.

Rosakvarts

Den ultimative kærlighedssten minder dig om at du fortjener en masse kærlighed. Den vil give dig en blid og plejende energi der vil fremme din selvaccept, medfølelse og selvkærlighed. Den vil dæmpe følelsen af selvmedlidenhed og støtte dig, når du har negative tanker eller oplever frygt.

Karneol

Støtter dine kunstneriske evner og giver dig inspiration til kreativitet. Den vil hjælpe dig med at balancere og have jordforbindelse, som vil give dig styrken til at nå dine drømme. Den vil hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger.

Grøn Aventurin

Vil støtte dit følsomme sind og give dig masser af held og opmuntring. Den vil give dig masser af positiv energi, glæde og livslyst.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.