Stjernetegnskit Løven

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke stjernetegn vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

23. juli – 22. august

Løven er stærk, selvbevidst og stilfuld. Løven er fuld af humor, fest og farver og er meget kreativ. Løven elsker at være i centrum, gerne med farverigt og ekstravagant tøj, og vil gerne anerkendes og få ros. Løven virker ofte temmelig selvcentreret, men er typisk også varm, hjælpsom og åben. Det er nemt at føle sig elsket sammen med en løve.

Pyrit

En rigtig powerkrystal, som vil styrke din fremdrift og forstærke dine lederskaber. Pyrit vil hjælpe med succes og med at manifestere dine ambitioner, samt give dig selvtillid og velstand.

Tigerøje

En ultimativ løvekrystal. Den understøtter, balancerer og hjælper dig med at udnytte din stærke vilje og styrke. Den vil give dig glæde, tillid, skabe overflod, samt hjælpe dig med at styrke dine kreative evner.

Karneol

Hjælper dig med at være den bedste version af dig selv. Den vil frembringe lidenskab, kreativitet og vitalitet, samt give dit generøse sind endnu mere energi.

Bjergkrystal

Vil give dig harmoni, renhed og åbenhed. Den vil støtte dig i at være åbensindet, imødekommende overfor andres input, samt styrke dit selvværd.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.