Stjernetegnskit Skorpionen

 

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke stjernetegn vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

23. oktober – 22. november

Skorpionen er temperamentsfuld, intens og lidenskabelig. Skorpionen er styret af sine instinkter, følelser og sanser og har en stærk stædighed, som gør den til en naturlig leder. Skorpionen kan være meget kontrollerende, og det er oftest svært at blive lukket tæt ind, da Skorpionen også har en meget følsom side og derfor ikke ønsker at blive såret.

Røgkvarts

Hjælper dig med at bevare jordforbindelsen og fjerne negative energier. Den vil hjælpe dig med at styrke din psyke og frigøre blokeringer, som holder dig tilbage for at opnå dine langsigtede mål.

Malakit

Er en fantastisk transformations-krystal, som matcher din meget kraftfulde energi. Den styrker din power, dit selvværd og hjælpe dig med at stå stærkt i dig selv.

Ametyst

Støtter dig i at få din intuitive side frem og hjælper med din forståelse af dig selv og dit liv. Den vil hjælpe dig med at opnå fred, tilfredshed og balance.

Sort Obsidian

Støtter dig i at selvreflektere, udvikle dig og beskytter dig mod negative energier og skuffelse. Den vil styrke din psyke, grounde dig og dine spirituelle energier.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.