Stjernetegnskit Skytten

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke stjernetegn vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

23. november – 21. december

Skytten er meget optimistisk, er fuld af overskud og spreder godt humør til alle omkring sig. Skytten elsker frihed og er en sand eventyrer, som elsker at udvide sin horisont. Skytten er fjollet og legesyg og tager ikke livet så alvorligt. Skytten er en varm og glad person, som du altid kan forvente ærlighed af.

Sodalit

Hjælper dig til mental styrke og et solidt overblik. Den styrker dit intellekt og dit selvværd samt hjælper dig med at vælge de optimale løsninger. Sodalit støtter dig i en bedre og rolig søvn.

Citrin

Spreder lys, glæde og overflod, så du altid kan stråle med din gode energi. Den vil fremme din motivation, kreativitet samt selvtillid.

Røgkvarts

Hjælper dig med altid at forblive glad og optimistisk. Den vil hjælpe dig med at vende negativt til positivt, så negative menneskers energier ikke påvirker dig. Den vil støtte dig i mental klarhed og vil forbedre din intuition.

Karneol

Hjælper dig med at være den bedste version af dig selv. Den vil frembringe lidenskab, kreativitet og vitalitet samt give dit generøse sind endnu mere lykke.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.