Stjernetegnskit Stenbukken

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke stjernetegn vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

22. december – 19. januar

Stenbukken er en fornuftig, målrettet og meget ambitiøs type. Stenbukken er realistisk, med begge ben solidt plantet på jorden. Stenbukken har brug for struktur og planlægger derfor gerne langt ud i fremtiden. Stenbukken vil gerne være lederen, men oftest på en kærlig og positiv måde.

Tigerøje

Hjælper dig med at bevare overblikket og åbne op for nye muligheder. Den støtter dig når du står over for forandringer og vil hjælpe dig i stress og usikkerhed / i stressede og usikre situationer eller perioder.

Bjergkrystal

Styrker og renser energien omkring dig. Den hjælper dig med at åbne op for at tage imod energi og læring fra andre, samt bidrager med harmoni og balance i dit liv.

Grøn Fluorit

Hjælper dig med at minimere negative eller ukonstruktive tanker og mentale blokeringer, så du kan komme stærkt tilbage i et positivt flow. Den vil hjælpe dig med at balancere følelsesmæssige konflikter og skabe ro.

Karneol

En rigtig motivationsten som understøtter beslutsomhed, det du brænder for og de valg du træffer. Den stimulerer din kreativitet og fremmer troen på dig selv.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.