Stjernetegnskit Tvillingen

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke stjernetegn vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

22. maj – 21. juni

Tvillingen er kommunikerende, meget social, livlig og åbenmundet. Tvillingen har et nysgerrigt sind, og begejstres ved nye muligheder. Tvillingen bliver nemt engageret i nye projekter, men mister også hurtigt interessen igen. Tvillingen er meget social og har brug for stor kontakt til andre mennesker.

Regnbue Månesten

Hjælper dig til at stole på din intuition og hjælper dig til ikke at køre hurtigt træt. Den fremmer balancen mellem dit sind og hjerte og hjælper med at berolige dig.

Ametyst

Hjælper med at give dig mere harmoni, få dig lidt ned i gear og have dig selv med. Den vil berolige og fjerne negativ energi omkring dig. Fantastisk sten mod stress og angst.

Citrin

Giver dig lys og glæde. Den vil støtte dig i at føle dig tilpas, stråle, være positiv og fremme din motivation, selvtillid og energi i hverdagen.

Tigerøje

Hjælper med at holde fodfæste, balance, beslutsomhed og fokus. Den giver dig mental styrke og skarphed. Du vil få lettere ved at nuancere din tankegang og samarbejde med andre.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.