Stjernetegnskit Tyren

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke stjernetegn vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

20. april – 21. maj

Tyren er et roligt og tålmodigt menneske, som ikke lader sig ophidse så let. Tyren er tryghedssøgende og bryder sig ikke om store forandringer i livet, og er derfor meget lidt spontan. Tyren er en god og stabil ven
og en sand livsnyder.

Rosakvarts

Perfekt sten til Tyren, da den udsender en kærlig og blid energi, som vil hjælpe med at åbne dit medfølende hjerte, for at give og modtage kærlighed. Den støtter dig også følelsesmæssigt med at gøre dig fri af frygt
og bekymringer.

Tigerøje

Hjælper dig med at være modigere til at gå ud af din comfortzone og åbne dit sind for nye muligheder.

Grøn Aventurin

Støtter dig i fremgang og vil understøtte kreativitet og inspirere dig til at få nye ideer, som kan hjælpe dig nærmere dine mål.

Karneol

Vil hjælpe dig med at få mere selvtillid og mod og overvinde frygt, som kan blokere og holde dig tilbage for at gå de rette veje.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.