Stjernetegnskit Vædderen

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke stjernetegn vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

21. marts – 19. april

Vædderen er et sandt konkurrencemenneske. Vædderen har en enorm viljestyrke, er meget modig og psykisk stærk. Vædderen er direkte, handlingsorientereret og ikke særlig tålmodig, og vælger derfor oftest at gå forrest som pioner.

Grøn Aventurin

Stimulerer bevidstheden omkring dine mål og drømme og giver dig styrken, til at gå efter det du ønsker. Den støtter dig også i at have mere tålmodighed og skaber harmoni omkring dig.

Citrin

Understøtter dig i at lægge alle kræfter ind på at manifestere dine visioner. Den vil støtte dig i din selvtillid og motivation, så du tiltrækker mere positivitet og glæde.

Karneol

Karneol er en ildsten og understøtter din power. Hvis du føler du har mistet din energi, kan den hjælpe med at tænde for den igen. Den vil bringe dig mod og lidenskab.

Bjergkrystal

Hjælper på din impulsivitet. Den vil hjælpe dig med at skabe klarhed og tydelighed omkring vigtige beslutninger i dit liv.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.