Stjernetegnskit Vægten

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke stjernetegn vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

23. september – 22. oktober

Vægten er meget social, venlig og imødekommende. Vægten har et stort behov for relationer og har brug for at kunne spejle sig i andre mennesker. Vægten har en stor sans for retfærdighed, bakker altid sine venner op og bryder sig ikke om konflikter eller når nogen er uvenner. Vægten er kærlig og nærværende, og man føler sig godt tilpas i dens selskab.

Solsten

Styrker selvtillid og hjælper dig med at løfte både din fysiske og åndelige energi. Den vil hjælpe dig med at tage styring i dit liv og styrke dig som menneske.

Lapis Lazuli

Hjælper dig med at bringe din eventyrlyst frem og får dig til at følge dine intentioner, samt træffe de rette beslutninger med selvtillid og overskud uden for mange bekymringer eller angst.

Bjergkrystal

Hjælper på dit impulsive sind. Den vil hjælpe dig med at få klarhed i svære situationer og gøre det lettere at tage de rigtige beslutninger i livet.

Rosakvarts

Sender dig kærlige vibrationer og giver dig indre ro og balance. Den vil forbedre din empati og åbne for sunde og kærlige forbindelser samt lindre stress.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.