Stjernetegnskit Vandmanden

Vi er glade og stolte over vores samarbejde med dygtige Annemette Voss. Annemette har den smukkeste æstetiske streg og laver simpelthen de mest fortryllende akvareller. Annemettes stil er meget inspireret af naturen og derfor matcher hendes smukke stjernetegn vores skønne krystaller, som jo er et sandt og smukt naturprodukt.

Kittet består af et smukt kort i lækker kvalitet, med den smukke illustration på forsiden og uddybende tekst om hver sten bagpå. Der medfølger en økologisk bomuldspose med Moon & Me guldtryk på.

22. januar – 18. februar

Vandmanden er visionær, energisk og meget idérig. Vandmanden er sin egen, men også meget social og sætter en stor ære i fællesskaber, hvor alle er lige. Vandmanden er anderledes og utraditionel og har brug for sin frihed.

Ametyst

Hjælper til at skabe balance, så du ikke træffer forkerte eller impulsive beslutninger. Stenen bringer dig i kontakt med din intuition
og den åndelige verden.

Regnbue Månesten

Understøtter din følelsesmæssige balance og hjælper til at frembringe dine stærkeste talenter og karaktertræk. Den vil hjælpe med at berolige dit travle sind og forebygge stress.

Rosakvarts

Den ultimative kærlighedssten, som vil støtte dit omsorgsfulde sind, samt hjælpe dig til at huske selvkærligheden og dine egne behov. Du vil hjælpes til en dybere følelse af taknemmelighed for dine omgivelser og medmennesker.

Akvamarin

Hjælper med at udleve dine visioner og støtter dig i at være empatisk og medfølende. Den vil støtte dig i at bryde negative tankemønstre, standse tankemylder, give harmoni og mindske stress.

Alle krystaller er helt unikke og ingen er ens. Der vil derfor kunne forekomme forskelle i udseende og størrelse samt ujævnheder. Vores krystaller er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

199,00  kr.