Om Moon & Me

Moon & Me  blev skabt i foråret 2021, hvor jeg var flyttet fra mine børns far efter godt 15 år sammen. Jeg havde brug for at finde min egen identitet efter mange år som hjemmegående og hjemmetræningsmor til vores ældste hjerneskadede datter. Det spirituelle begyndte igen at fylde hos mig som det havde gjort før jeg fik børn. Jeg har altid været et meget fintfølende menneske med en meget stærk intuition, derfor var jeg heller ikke i tvivl om at jeg skulle beskæftige mig med energier, når jeg efter 8 år hjemme med Lua skulle ud på arbejdsmarkedet igen.

Navnet Moon & Me kan helt korrekt oversættes til Lua & Mig. Lua betyder måne på portugesisk og cirken rundt om navnet symboliserer at hun og jeg stadig er sammen, selvom hun i dag ikke hjemmetrænes på fuldtid. Det giver så meget mening for at at arbejde med energier og inspirere andre til at stå stærkere og gladere i sig selv. 

Jeg er 38 år og bor alene med mine 3 børn i en lille landsby lejlighed lige oven på mit 4 hjertebarn, min lille krystal og energibutik. Jeg er oprindeligt uddannet designer og er en kæmpe æstetiker, mere end praktiker. Jeg køber kun ind hvad jeg selv elsker og kan mærke energi ved og derfor kan du ikke finde alt, men tilgengæld er alt hos mig indkøbt med stor kærlighed og omhyggelighed. 

Jeg er fuld af taknemmelighed fordi du viser mig tillid og enten køber eller kigger forbi netop mit univers. Har du spørgsmål så tøv ikke med at kontakte mig, jeg vil elske at hjælpe dig på din spirituelle rejse.

 

Namasté, Kira Trust